АВТОМОБИЛНИ ВИСОКОГОВОРИТЕЛИ И СЪБУФЕРИ

Високоговорителите на SONY се отличават с чисто и прецизно възпроизвеждане в целия звуков диапазон.

HOP

За чистото възпроизвеждане на звука от голямо значение е скоростта, с която трепти конусната мембрана под влияние на електрическия сигнал. Мембраните на Sony използват High Oriented Polyolefin (високоустойчив полиолефин), който съчетава здравина и твърдост с ниско тегло, а резултатът е незабавна реакция и оптимално качество на звука.

HDLD (High Density Layered Diaphragm)

HDLD е ново покритие, изградено от стотици тънки слоеве. То се наслагва върху мембраната на високочестотния високоговорител, за да и придаде по-голяма здравина и по-нисък резонанс, като едновременно намалява нежеланите вибрации и възпроизвежда верен на оригинала звук.

  • Серия F

Високоговорителите от серия F съсредоточават повече мощност в по-малки размери, възпроизвеждайки по-плътен и прцизен звук. При тях се използват HOP конусни мембрани и неодимиеви магнити, както и новата HDLD технология за превъзходен звук.Изцяло плоските високоговорители не изпъкват дори при максимално усилен звук, което от своя страна улеснява монтирането.

  • Серия HT

Специално за серията HT е разработено специално шаси, което да намали вибрациите на нискочестотния говорител за постигане на дълбок басов звук без изкривявания. Уплътнението от бутилова гума гарантира устойчивост дори при екстремни климатични условия.

Италианската марка Coral се отъждествява с високо качество, надеждност и изчистен дизайн на своите продукти. Фирмата съществува от 1975 година, а от 1986 година се занимава само с производство на аудио системи за автомобили. Coral печели доверието на своите потребители най-вече със строгия си качествен контрол. Всеки продукт с тази марка има точно определена задача, а именно да изпълнява функцията, за която е проектиран –нито повече, нито по-малко.

Това е линия високоговорители и аксесори на Coral Electronics, предназначени за по-младите хора, които искат по-агресивно звучене и модерен дизайн на разумна цена.  Високоговорители с титаниево покритие, съраунд ефекти и електронен контрол на честотата са само малка част от предимствата на Target.

КОНТАКТИ

аДРЕС

Гр. София ж.к Дружба 2
бул. ‘Проф. Цветан Лазаров’ 85

тЕЛЕФОН

+359 87 8 948 535 +359 87 8 948 535

EMAIL

service@motorexpert.net